KARABÜK / MERKEZ - Anayasa İlkokulu

Anayasa İlkokulu

YEŞİL MAH. TAŞKENT CAD. NO: 21 MERKEZ / KARABÜK
Vizyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu hizmeti alanların ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil edecek bir okul olmak.
Misyon
Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle Bilgiye kolayca ulaşabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.
doğal gaz
Şehir merkezinden sürekli otobüs ve minibüs seferleri bulunur.
Yerleşim Yeri
Esentepe Mahallesi Karabük İli´nin en büyük ve kalabalık mahallelerinden birisidir.İl merkezine yürüme mesafesinde olması mahallenin gelişmesinde büyük rol oynamıştır.Karabük Orman İşletme Müdürlüğü,Karabük Öğretmenevi, TOKİ konutları ve öğrenci yurdu mahallede bulunan önemli binalardır.İl genelinde olduğu gibi mahallede de eğitime verilen önem büyüktür.
Okulumuzun şehir merkezine uzaklığı 2 km kadardır.